Hjemmelaget ketchup

August 1, 2016

 

Dette trenger du:

1 bokser tomater

0,5 stk gul løk

2 fedd hvitløk

3 ss olje

0,5 ts chilipulver

0,5 ts paprikapulver

1 knivsodd kanel

1 knivsodd allehånde

1 ss tomatpuré

2 ss brunt sukker

3 ss eplecidereddik

 

 

Slik gjør du det:

Kjør tomatene glatte i en blender. Hakk løken og stek den gyllen i olje. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til. Ha i krydderne og stek i et minutt under omrøring. Ha i tomatene, tomatpurén, brunt sukker og eddik. La det koke i 50-60 minutter til det blir tykt. Rør stadig (særlig mot slutten for å unngå at det svir seg). Kjør alt med stavmikseren igjen. La den kjøle av før du bruker den. Ha den gjerne i frysepose og kutt hull i hjørnet.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 24, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload