top of page

Åpen dag på gården

På tirsdagen den 22. september, midt i økouka, var det invitert til “åpen gård” på Solbakken. Dessverre hadde været vært skikkelig dårlig hele dagen, og selv om det ble oppholdsvær om kvelden var oppmøte ikke like høy som forventet. Stemningen på turen rund gården derimot var helt på topp. De yngste besøkende var kanskje litt mere opptatt av lam og sau enn av grønnsakene, mens de eldre lot seg begeistre for våre litt mere spesielle vekster på åkeren, som svartrot og jordskokk (ja, det er de fine, veldig store plantene med gule blomster på). Heldigvis var også noen av andelshaverne ute for å høste denne kvelden, og ikke bare gulerøttene ble hyllet for sin størrelse og fin form.

Etter omvisningen tente Bodil på bålpannen, som for sikkerhets skyld var satt opp i låven da været fortsatt så litt tvilsom ut. Mens vi koste oss med hyllesaft og kaffe var det god tid for spørsmål fra de besøkende. Noen av dem viste seg å være medlemmer i Sandnes andelslandbruk, som også er i sin første sesong i 2015. Samtalen utviklet seg dermed til en livlig informasjonsutveksling om planter, jord, vær og organisasjonsformer.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page