top of page

Våren kommer først til Raustein


...og arbeidet på andelsgården har kommet i gang. I lyset av de første varme solstrålene fant flere andelshavere veien ut til Solbakken for å hjelpe til.

De to siste lørdagene ble det dugnad med såing av blant annet brokkoli, blomkål, kålrabi, forskjellige typer kål, fennikel, vårløk, purre, urter og blomster, gulrøtter og salat. Flere av frøene har begynt å spire allerede. I tillegg er den store plasttunellen blitt levert i begynnelsen av uken, og i takket felles innsats på onsdag, torsdag og lørdag kommet på sitt plass i grønnsakshagen. Så nå kan våren bare fortsette å komme, vi er klare!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page